PRATITE SVOJ KOMPAS

Kako da znate da li ste na pravom mestu i da li se tu praktikuje joga koja Vama odgovara?

Joga treba da vas poveže sa vama samima i ne treba da imate bilo kakve uzore.  Instruktori su tu da vam pokažu kako forme asana treba da izgledaju, koje su nepravilnosti pri izvođenju i kako da izbegnete samopovređivanje. Suptilniji nivo joge se odvija kada duboko zaronite u sebe i počnete da osluškujete svoj dah, misli i naravno svoje telo. Forma je bitna, ali bez suštine je samo prazna čaura. Zato je od velike važnosti da se osećate dovoljno opuštenim u studiju gde radite jogu, da imate instruktore koji će voditi računa o vama, koji vas neće maziti ali ni biti previše zahtevni. Uvek se dobro raspitajte o svemu što vas interesuje i naš savet je da probate na više mesta jogu, jer je to jedini način da dođete do one joge koja odgovara vama i vašim potrebama.

4 VRLINE na putu Joge

Istrajnost
(Tapas)

Istrajavati na putu koji smo odabrali može biti težak i mukotrpan proces, ali ako to posvećeno činimo svakoga dana, bez velikih očekivanja, naša praksa će početi da radi za nas. Istinska sreće je kada izađemo iz sopstvene zone komfora.

Skromnost
(Santoša)

Nema potrebe da žurimo bilo gde, jer to čini um nervoznim, a telo punim stresa. Budimo pažljivi prema sebi i dajmo sebi vremena da sazrimo. Učimo da se ne opiremo promenama i da ih radosno dočekujemo. Budimo zadovoljni sa onim što imamo.

Edukacija
(Svadjaja)

Otvoren i širok duh uvek ide napred. Treba da težimo da skidamo velove predrasuda i neznanja u vezi svega što nas okružuje. Ako shvatimo da je uvek
" jedno" iza te raznolikosti, vibriraćemo samom ljubalju.

Čistota
(Sauča)

Čistota tela, govora i uma podrazumevaju zahvalnost na daru koji se zove život. Svoje telo poštujmo i čuvajmo kao najsvetiji hram. Govor treba da je prijatan, a misli dobronamerne. To je put ka mudrosti.

Pogledajte naš novi raspored! Budite u toku sa uvek aktuelnim rasporedom STUDIJA I SKYPE PROGRAMA 

CENOVNIK I RASPORED

Čemu stremimo

Naša ideja je uspostavljanje bliskosti i jednakosti između onoga ko prima i onoga ko predaje znanje. Joga je uzajamni proces iz koga svi podjednako uče. Svi instruktori koji su radili ili rade u studiju Bliss imali su slobodu da budu potpuno autentični i da svo svoje znanje prenose na svojim časovima bez ikakvih nametanja rigidnih sistema. Jedina dva pravila koja ne smeju biti prekršena jesu da čas mora biti bezbedan i usklađen sa potrebama polaznika.

sIVO-Om

BLAGODETI  JOGE

  • Povećava fleksibilnost
  • Jača mišiće
  • Popravlja i unapređuje imuni sistem
  • Popravlja držanje
  • Uzrokuje sporije i dublje disanje
  • Pozitivno utiče na kardiovaskularni sistem
  • Opušta nervni sistem
  • Snižava krvni pritisak i šećer u krvi
  • Smanjuje potrebu za lekovima
  • Vodi ka zdravijim navikama

Šta kažu o nama naši klijenti

Samo reči hvale imam za studio Bliss! Prelep ambijent, odlična energija, vrhunska instruktorka Sanja učiniće da čas preleti u treptaju oka. Sa časa odlazite rasterećeni i puni energije!
Dragana Marinović
Predivan, čist i prostran studio sa kvalitetnim instruktorima. Pozdrav svima!
Isidora Milosevic
Tai Chi Instruktor
Od prvog ulaska u studio osetila sam da je to to mesto! Mesto gde energija opušta, gde su instruktori edukovani i "pravi", gde želite da ostanete, gde se osećate slobodno, odakle izađete srećni i zadovoljni što ste takvo iskustvo sebi priuštili. Hvala što postojite!
Jovana Djordjević
Pravi mali dragulj nadomak Mirijeva, koji sam slučajno otkrila. Ambijent je potpuno opuštajući, a iskustvo instruktorki se odlično nadopunjuje.
Biljana Mijajlović
Odlican prostor i sjajna energija!
Nikola Cvetković
IT Expert
Predivan ambijent, predivni vlasnici studija, i odlicni instruktori.
Aleksandra Vujić
sr_RSSerbian