PRATITE SVOJ KOMPAS

Kako da znate da li ste na pravom mestu i da li se tu praktikuje joga koja Vama odgovara?

Joga treba da vas poveže sa vama samima i ne treba da imate bilo kakve uzore.  Instruktori su tu da vam pokažu kako forme asana treba da izgledaju, koje su nepravilnosti pri izvođenju i kako da izbegnete samopovređivanje. Suptilniji nivo joge se odvija kada duboko zaronite u sebe i počnete da osluškujete svoj dah, misli i naravno svoje telo. Forma je bitna, ali bez suštine je samo prazna čaura. Zato je od velike važnosti da se osećate dovoljno opuštenim u studiju gde radite jogu, da imate instruktore koji će voditi računa o vama, koji vas neće maziti ali ni biti previše zahtevni. Uvek se dobro raspitajte o svemu što vas interesuje i naš savet je da probate na više mesta jogu, jer je to jedini način da dođete do one joge koja odgovara vama i vašim potrebama.

Čemu stremimo

Naša ideja je uspostavljanje bliskosti i jednakosti između onoga ko prima i onoga ko predaje znanje. Joga je uzajamni proces iz koga svi podjednako uče. Svi instruktori koji su radili ili rade u studiju Bliss imali su slobodu da budu potpuno autentični i da svo svoje znanje prenose na svojim časovima bez ikakvih nametanja rigidnih sistema. Jedina dva pravila koja ne smeju biti prekršena jesu da čas mora biti bezbedan i usklađen sa potrebama polaznika.

Šta kažu o nama naši klijenti

Samo reči hvale imam za studio Bliss! Prelep ambijent, odlična energija, vrhunska instruktorka Sanja učiniće da čas preleti u treptaju oka. Sa časa odlazite rasterećeni i puni energije!
Dragana Marinović
Predivan, čist i prostran studio sa kvalitetnim instruktorima. Pozdrav svima!
Isidora Milosevic
Tai Chi Instruktor
Od prvog ulaska u studio osetila sam da je to to mesto! Mesto gde energija opušta, gde su instruktori edukovani i "pravi", gde želite da ostanete, gde se osećate slobodno, odakle izađete srećni i zadovoljni što ste takvo iskustvo sebi priuštili. Hvala što postojite!
Jovana Djordjević
Pravi mali dragulj nadomak Mirijeva, koji sam slučajno otkrila. Ambijent je potpuno opuštajući, a iskustvo instruktorki se odlično nadopunjuje.
Biljana Mijajlović
Odlican prostor i sjajna energija!
Nikola Cvetković
IT Expert
Predivan ambijent, predivni vlasnici studija, i odlicni instruktori.
Aleksandra Vujić
en_USEnglish

Zakažite slobodan termin!