Termini

Jutarnja joga sa Danijelom

7

utorak-četvrtak 08:00h

Današnji život je postao zaista stresan. Osećajući da je ljudima potrebno da započnu dan sa jogom koja će ih povezati i pripremiti za predstojeći radni dan uveli smo jutarnje termine.

Večernje grupe sa Sanjom

DSC_0808-copy

ponedeljak-petak 18:30h

ponedeljak-četvrtak 20:30h

(moguće je praćenja časa online – ZOOM yoga)

Časovi uključuju asane, pranayamu (vežbe disanja), relaksaciju i bazirani su na izvornoj Hatha jogi sa elementima Vinyase.
Kombinuju se stojeće asane kao i klasične asane, sa akcentom na disajnom procesu. Kroz svaki čas pokrećemo sve delove tela, vodeći računa o redosledu spajajući pokret i dah, a sve sa ciljem postizanja jedinstva tela, uma i duha.

Večernje grupe sa Danijelom

7

utorak-četvrtak 18:30h

utorak-petak 20:30h

Akcenat je na disanju koje osvešćujemo zadržavajući se u asanama (pozama), osluškujemo svaku senzaciju u telu istražujući gde su nam granice. Šta ovim postižemo? Osećaj bliskosti sa samima sobom, rastapanje emotivnih i mentalnih tenzija. Paralelno sa tim dolazi do smanjenja i telesne napetosti. Dinamika časa podrazumeva lagano zagrevanje, rad na jačanju mišića, prolazak kroz vinyase gde povezujemo pokret i dah. Vežbanje se završava relaksirajućim tehnikom- yoga nidrom.