BARS

BARS TRETMAN – je blag i prijatan energetski tretman koji se radi postavljanjem šaka i prstiju u određene položaje kako bi se jednostavnim i mekim dodirom stimulisale 32 tačke na glavi. Ove tačke predstavljaju sedišta ili zapise svih naših uverenja, misli, stavova, ideja i ubeđenja koje smo ikada imali i imamo o životu, telu, lečenju, zdravlju, starenju, novcu, karijeri, kontroli, kreativnosti, svesnosti itd.  Sva naša predubeđenja, fiksirani stavovi, ideje i misli ne dozvoljavaju dublje promene i širenje, i ograničavaju našu sposobnost da na tim područjima života sve činimo sa lakoćom. Aktivacija BARS tačaka nas uvodi u polje veće svesnosti i prisustva, mentalne jasnoće i lakoće, i obilja mogućnosti za koje ne verujemo ili ne znamo da su moguće.

Zato, ako želite da ispoljite više kreativnosti u svom životu, da se više igrate i radujete, da vam sve dolazi s lakoćom i bez napora, ako želite da se oslobodite stresa, napetosti i nepotrebnih briga, kao svakodnevnih pratilaca, ako želite više novca, bolje zdravlje, skladnije odnose, uspeh i bolji posao, onda je BARS tretman pravi izbor za vas!

BARS tretman nema kontraindikacija i može se primeniti na SVIMA! Blagotvorno dejstvo ovog tretmana osetiće odrasli, deca, starije osobe, trudnice i bebe. Posebno se preporučuje onima koji su u kontinuiranom stresu, onima koji puno rade i nemaju vremena za sebe, kao pomoć đacima i studentima pri učenju, kao i svima onima koji žele da se duboko opuste i otpuste sve ono što ih pritiska.

Koje su dobrobiti BARS tretmana?

  • Podizanje energije u telu Više radosti
  • Jačanje imuniteta Bolja komunikacija sa okolinom i sobom
  • Veća otpornost na stres Skladniji odnosi
  • Dobro zdravlje i bolji san Poboljšana koncentracija
  • Povećana prisutnost i pažnja (naročito kod hiperaktivnih osoba/dece)

MAJA RADOJKOVIĆ – BARS PRAKTIČAR    064/ 1768-242