MTVSS

MTVSS je jedan od najstarijih telesnih procesa među mnogim sjajnim procesima Access Consciousness paketa. Kao i svi drugi procesi, MTVSS je veoma nežan i zahteva izuzetno blag dodir, bez pritiska ili bilo kakve vrste telesne manipulacije. Radi se postavljanjem šaka na određene delove tela, najčešće na zglobove na telu, kao i na druge delove tela, u zavisnosti gde je potrebno više enrgije. Doživljaj tokom i nakon tretmana je osećaj duboke opuštenosti koja stvara dojam prostranosti i širine, koji se u malo kojim tretmanima mogu iskusiti.

Za šta je MTVSS dobar?

On može da promeni mnoge stvari u telu koje smatramo nemogućim, poput trećeg stadijuma kancera, raka jajnika, tumora mokraćne bešike, raznih stanja kod artritisa, sportskih povreda i mnogih drugih.  

Može se koristiti na mnogo načina, kao što je postizanje rezultata vežbanja u teretani od 90 minuta za samo 20 min terapije, zatim poboljšanje i lečenje lošeg funkcionisanja raznih sistema u telu, postizanje opuštenosti, i doživljavanje lakoće bivanja u telu. Takođe postiže veoma dobre rezultate u jačanju imunog sistema. 

MTVSS je zapravo kompilacija skoro 30 različitih energija koje se aktiviraju dok traje ovaj proces.

Kako može biti bolje od ovoga? Jedno od najčešće postavljanih pitanja kod primene BARS ili MTVSS tehnike.

Molekularni sistem terminalnog valentnog osipanja (MTVSS)

  • Blag, isceljujući tretman polaganjem ruku, za čitavo telo.
  • MTVSS cilja na specifične delove i sisteme unutar tela, ublažavajući bol i smanjujući stres.
  • MTVSS može da se upotrebi na hiljadu različitih načina, svaki put kreirajući drugačije mogućnosti. On ima moć da promeni mnoge stvari u ljudskim telima.
  • Dinamično radi na imunološkom sistemu, opštem zdravlju, olakšavanju patnje i bolova, na varenju i dubokoj unutrašnjoj promeni i transformaciji
  • MTVSS deluje na sve one načine na koje ste zaključali svoje telo, misleći da je ova realnost ukupan zbir onoga što možete da učinite ili budete.
  • MTVSS otključava programiranje koje ograničava vaše telo
  • Deluje sa raznovrsnim energijama unutar tela, čisteći i aktivirajući metabolizam u koji se mešamo na mnogo načina živeći prema modernim standardima života, što sve umanjuje normalno funkcionisanje našeg metabolizma.

Molekularna struktura našeg tela sačinjena je od promenljivog valentnog sistema. Kako bi telo moglo da se dezintegriše i postane staro i na kraju nestane, hemijske i molekularne strukture tela moraju da imaju valentnu promenu. Pošto se strani elementi unose u telo, gravitacija okida valentnu promenu tako da to postanu različite supstance. Ona dezintegriše te molekule i to stvara dezintegraciju tela. Što smo duže prisutni u telu sa gravitacijom, to se više valentnih promena dešava. Čestice koje udišemo degenerišu telo osipajući valentnost da bi promenili molekule u različite supstance koje onda degenerišu i dezintegrišu telo.

MTVSS je napravljen da spreči ovaj process.

MTVSS praktičar Maja Radojković

Kontakt: 064/1768-242